Diëtistenpraktijk ALMADiS

Diëtistenpraktijk ALMADiS.

Januari 2017

Een nieuw jaar met een nieuwe website! De oplettende bezoeker van de website van ALMADiS zal het niet ontgaan zijn. De vorige website was toe aan verandering maar hoe maak je een keuze uit wat er kan en wat je wilt. Ik ben te rade gegaan bij een jongere generatie want “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”!

Paul Hemmen heeft met medewerking van bestaande klanten en met en voor mij de film gemaakt. Joric Koghee-onze zoon- heeft de website ontworpen en gebouwd. Ik ben heel blij met het resultaat.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en reacties en staan open voor uw suggesties ter optimalisering of aanvulling. Het is de bedoeling met regelmaat informaties aan te vullen en te verversen dus kijk eens wat vaker op de website van uw diëtist.

 

April 2017

Inmiddels is het een prachtig voorjaar geworden. De natuur ontwikkelt zich razendsnel en kan ik daar intens van genieten. De website oogst waardering en dat is fijn. Inmiddels zijn er ook goede redenen voor een actualisatie. Want ook mijn praktijk loopt uit! Afgelopen jaren zijn er in de wijk vele gesprekken geweest met verschillende zorgaanbieders om te komen tot een wijkgezondheidscentrum. Samenwerking is “samen onder één dak” makkelijker af te stemmen. Het is voor alle betrokkenen bijzonder fijn dat het Fysio Dynamiek en Glux huisartsen gelukt is om in Rijkerswoerd een Gezondheidcentrum op het Cabaret nr. 3 te realiseren. Zij beide hebben mij uitgenodigd ook hier mijn diëtistenpraktijk in te voegen. Vanaf woensdag 12 april ga ik op woensdag en vrijdag klanten ontvangen op Cabaret 3 , de andere dagen krijgen geleidelijk invulling door een collega. Daarover later meer. Op de vertrouwde  thuislocatie bent u de andere dagen welkom.

Voor nu en in de toekomst zie ik voor de wijkdiëtist als schakel in de zorgketen een belangrijke taak liggen. Immers,  goede voeding speelt een rol voor de gezondheid van voor de conceptie tot onze laatste ademtocht. U bent bij ALMADiS van harte welkom met al uw voedings-/dieetvragen!