Nagenieten van de vakantie en de praktijk loopt lekker

Nagenieten van de vakantie en de praktijk loopt lekker

De tweede helft van augustus was de praktijk vanwege onze vakantie dicht. Dit jaar hadden we gekozen voor de Zwitserse Alpen. Vooraf bij een kijkje op weeronline beloofden de  weersvoorspellingen  niet veel goeds, veel 3-en 4-en wat zesjes. Voor ons vertrek heb ik snel nog even extra regenponcho’s aangeschaft en ging ik naar de bibliotheek voor extra boeken. Maar we hadden super veel geluk! Met gevolg dat we iedere dag op stap gingen want je weet maar nooit wat het weer gaat doen. We hadden slechts 1 middagje regen en toen we na het avondeten nog een klein ommetje maakten zagen we tot onze grote verbazing 6 gemzen in een weitje zich tegoed doen  met mals gras. Ongelooflijk gewoon beneden in het dal alsof het een groepje geiten betrof. Dan beleef ik gouden momenten en daar krijg ik veel energie van.

Vanaf 4 september werk ik weer op volle toeren. Veel mensen wisten deze zomerperiode stabiel op gewicht te blijven. Dat is voor velen een verrassend goede ervaring en ook een mooi resultaat. Soms passeert een vakantiefoto in het gesprek. Deze ene wil ik met u delen. Het is: Fatman squeeze Utah Canyonland. De persoon op de foto is niet mijn patiënt maar mijn patiënt was wel heel blij om goed afgeslankt deze vakantie bestemming te kunnen bezoeken.

Er waren veel nieuwe aanmeldingen, ook weer vergaderingen en collegiale overleggen in de avonduren. Daarnaast de contracten van de zorgverzekeraars die kritisch gelezen en ondertekend geretourneerd moeten worden. En verder de regeling en de opstart van een collega stagiair die zich hierna zelf aan u voorstelt. Inmiddels zijn de eerste vijf dagen al “gelopen” en hebben de eerste kennismakingen plaatsgevonden. De bedoeling is dat Katrijn met uw instemming en  onder mijn supervisie en verantwoording ook zelf intake’s en gesprekken gaat doen. Uw belang staat ten alle tijden voorop.